Локации


Прво специјализирано Пилатес студио во Македонија.
POWERPILATES / CARDIO / TOTAL BODY WORKOUT / PILATES-YOGA

Powerhouse Pilates каде формата е сè!!!

Пријателски амбиент и динамична атмосфера, со директна и непосредна комуникација внимателно се следи твојот напредок. Стил кoј обезбедувa комплетен, функционален тренинг кој што е дизајниран да го подмлади и избалансира твоето тело до совршенство.
                      Ти одлучуваш!

Дебар Маало: Ул. Де​барца бр. 44

Кисела Вода: Ул. Иван Козаров бр. 14