Локации

Прво специјализирано Пилатес студио во Македонија.
POWERPILATES / CARDIO / TOTAL BODY WORKOUT / PILATES-YOGA
Powerhouse Pilates каде формата е сè!!!
Пријателски амбиент и динамична атмосфера, со директна и
непосредна комуникација внимателно се следи твојот напредок.
Стил кoј обезбедувa комплетен, функционален тренинг
кој што е дизајниран да го подмлади и избалансира твоето тело до совршенство.                     

Ти одлучуваш!

Дебар Маало: Ул. Де​барца бр. 44

Кисела Вода: Ул. Иван Козаров бр. 14

Scroll to Top