Нашите салони

Дебар Маало

Пријателски амбиент и динамична атмосфера, со директна и непосредна комуникација внимателно се следи твојот напредок. Стил кoј обезбедувa комплетен, функционален тренинг кој што е дизајниран да го подмлади и избалансира твоето тело до совршенство.
Термини:
Понеделник, среда, петок: 10, 17, 18, 19, 20h.
Вторник, четврток, сабота: 18, 19
Сабота : 10h

Кисела Вода

Пријателски амбиент и динамична атмосфера, со директна и непосредна комуникација внимателно се следи твојот напредок. Стил кoј обезбедувa комплетен, функционален тренинг кој што е дизајниран да го подмлади и избалансира твоето тело до совршенство.
Термини:
Понеделник, среда, петок: 18, 19h
Вторник, четврток, сабота: 18, 19h
Сабота: 11h

Scroll to Top