ДАЛ​И СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ПРОМЕНИ?

Пилатес центар со ​најсовремена опрема и методи

Да го направиме пилатесот забавен!

Откријте ги нашите врвни програми за пилатес вежби што ги носат незаборавните резултати

Зошто Powerhouse Pilates?

Нашата приказна е долга и стара,но единствена и прва…

Ви треба мотивација?

Повелете во сала и заедно ќе се мотивираме и поддржуваме…

Докажани придобивки од вежбањето пилатес

Секој од нас е во потрга по мир и спокој кои ќе ни помогнат се да дојде на свое место…

Програма за бремени жени

Бремените жени кои вежбаат пилатес полесно се породуваат и побрзо закрепнуваат…

Пилатесот е новиот ботокс?

Убавиот и фин изглед е многу повеќе од самата ДНК…

Самодоверба?

Преку практикувањето пилатес постигнувате целосна рамнотежа помеѓу телото, умот и духот…

во Powerhouse Pilates

Нашиот тим

Млади и веќе докажани во својата професионалност

Нашите салони

Близу до Вас и професионално опремени

Пилатес програми

Дојдете посетете не и одберете го пакектот кој најдобро ќе одговара за вашите потреби

Групни и персонални тр​енинзи

Персонални тренинзи

Добијте индивидуално изработени тренинзи според вашите потреби и цели за најдобри резултати.Во Powerhouse Pilates имате можност да посетувате и персонални тренинзи,изведувани од нашите врвни инструктори

Групни часови

Иновативни и разновидни вежби што ги чинат вашиот тренинг интересен и ефикасен за напредок.Персонални или групни часови: што да изберам и зошто?

Комбинирани активности

Еден од поинтересните модели на практикување на пилатесот е Комбинираниот модел

Рекоа за PowerHouse Pilastes

PowerHouse Pilates на Социјалните мрежи

Придружете ни се денес

Започнете го вашето пилатес приключување со нас и искусете го перформансот и здравјето

Scroll to Top