Powerhouse Pilates се едни од пионерите во фитнес индустријата во земјава. Она што ги прави уникатни е тоа што  Powerhouse Pilates е првото студио во Македонија што ја воведе пилатес техниката која веќе 18 години ја  усовршуваат и надградуваат.   

PowerHouse Pilates е лидер во индустријатана пилатесот, со солидно искуство и посветеност кон здравјето и добробитта на клиентите.

Во одличен амбиент и динамична атмосфера, можеш да избереш да вежбаш Power Pilates, Cardio, Total Body workout, Yoga. Доколку си нов/а во овие дисциплини, немај гајле — тимот од овие прекрасни девојки постојано ќе го следи и  охрабрува твојот напредок. А за најлојалните вежбачи се резервирани интересни понуди

Со гордост ги имаме како клиенти луѓето кои ја ценат нашата преданост кон нивното здравје и добробит.

Ивана Каратукова од тимот на Powerhouse Pilates, вели дека секојдневно се посветени на креирање квалитетни и функционални тренинзи.-Позитивното расположение за време на тренингот, и видливите резултати на нивното физичко и психичко здравје се мотивот кој со години ги тера нашите вежбачи да доаѓаат на часовите во PowerHouse.Поради големиот интерес, во план е наскоро да се воведат не само дополнителни термини за вежбање, туку и нови техники што ќе ти помогнат да го подмладиш духот и да го обликуваш телото од соништата.

Доколку те заинтересиравме, можеш да го посетиш студиото на Powerhouse Pilates на една од следниве 3 локации низ Скопје:
Ул. Дебарца бр. 44 (Дебар Маало)
Ул. Иван Козаров бр. 14 (Кисела Вода)

Наши Вредности

Откријте ги нашите вредности што нè водат во работата заедно.

Преданост

Нашата прво вредност е преданоста кон пружање на квалитетни програми и услуги во областа на пилатесот.

Интегритет

Имаме висок степен на интегритет и стремиме кон чесност и прозрачност во нашето работење и однос со клиентите.

Здравје и добробит

Најголемата вредност за нас е здравјето и добробитта на нашите клиенти, и ние сме посветени да ги помогнеме во нивната фитнес приказна.

Придружете ни се денес

Започнете го вашето пилатес приключување со нас и искусете го перформансот и здравјето

Scroll to Top