Powerhouse pilates

Ви треба мотивација?

Повелете во сала и заедно ќе се мотивираме и поддржуваме...

Програма за бремени жени

Бремените жени кои вежбаат пилатес полесно се породуваат и побрзо закрепнуваат...

Самодоверба!

Преку практикувањето пилатес постигнувате целосна рамнотежа помеѓу телото, умот и духот...