Контакт

Контактирајте не за повеќе информации

Адреса

Дебар Маало: Ул.Дебарца 44

Адреса

Кисела Вода: Ул.Иван Козаров 14

Телефон

+389 72 259 004

Е-пошта

pilates@powerhousepilates.mk

Цело име
Е-пошта
Порака
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Придружете ни се денес

Започнете го вашето пилатес приключување со нас и искусете го перформансот и здравјето

Scroll to Top