powerhouseadmin

Јога

Трансформирајте го духот и телото, вежбајте јога во PowerHouse Pilates! Хармонијата на телото, психата и душата е основната суштина на […]

Јога Read More »

Јога

Придобивките од правилна исхрана и вежбањето пилатес?

Ви претставуваме неколку рецепти со чија помош ќе постигнете подобри резултати Пилатесот иако претставува еден од најефикасните начини да го

Придобивките од правилна исхрана и вежбањето пилатес? Read More »

Блог
Scroll to Top