кожа

Зошто е потребно кожата да биде добро хидрирана

Кога кожата е добро хидрирана, станува поздрава и се враќа еластичноста. Делумно ефектите се должат на хијалуронската киселина чија улога

Зошто е потребно кожата да биде добро хидрирана Read More »

Блог,
Scroll to Top