Блогерај

 

Јога
Јога

Јога

Трансформирајте го духот и телото, вежбајте јога во PowerHouse Pilates! Хармонијата на телото, психата и душата е основната суштина на…
Read More
Блог

Блогерај

 
Read More
Придобивките од правилна исхрана и вежбањето пилатес?
Блог

Придобивките од правилна исхрана и вежбањето пилатес?

Ви претставуваме неколку рецепти со чија помош ќе постигнете подобри резултати Пилатесот иако претставува еден од најефикасните начини да го…
Read More
Локации
General

Локации

Прво специјализирано Пилатес студио во Македонија.POWERPILATES / CARDIO / TOTAL BODY WORKOUT / PILATES-YOGAPowerhouse Pilates каде формата е сè!!!Пријателски амбиент…
Read More
General

Контакт форма за пријавување

Доколку сакате пилатесот да стане дел од вашиот живот,доколку сакате атлетски градено тело и здрав дух пријавете се на онлајн…
Read More
За нас
За нас

За нас

Powerhouse Pilates се едни од пионерите во фитнес индустријата во земјава. Она што ги прави уникатни е тоа што  Powerhouse…
Read More
Комбинирани активности
Комбинирани активности

Комбинирани активности

Пилатес на гимнастичка топка. Пилатес со фитнес бендови. Пилатес со јога. Пилатес со танго танцување. Пилатес во базен. Списокот на…
Read More
Групни часови
Групни часови

Групни часови

Ако сте решиле да започнете да одите на пилатес, тогаш прво треба да одлучите каде да одите: во персонални или…
Read More
Персонални тренинзи
Персонални тренинзи

Персонални тренинзи

Персонални тренинзи Придобивките од практиката на персоналниот пилатес тренинг е она од кое нема да можете да се откажете ако…
Read More
ДАЛ​И СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ПРОМЕНИ?
Дали сте подготвени за промени

ДАЛ​И СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ПРОМЕНИ?

Интересни факти за пилатесот кои ќе ве убедат да почнете да вежбате!   Пилатесот е дисциплина која е сѐ повеќе…
Read More
Нашите салони
Нашите салони

Нашите салони

Дебар Маало Пријателски амбиент и динамична атмосфера, со директна и непосредна комуникација внимателно се следи твојот напредок. Стил кoј обезбедувa…
Read More
Нашиот тим
Нашиот тим

Нашиот тим

    Запознај го тимот на Powerhouse! Магдалена Митевска Магдалена како сопственик на Powerhouse влезе сосема неочекувано, како за себе така…
Read More
Самодоверба?
Самодоверба

Самодоверба?

                     Самодоверба?         Преку практикувањето пилатес постигнувате цел​осна рамнотежа помеѓу телото, умот и духот.. КАКО ДО ПОГОЛЕМА САМОДОВЕРБА? Сe чувствувате…
Read More
Програма за бремени жени
Програма за бремени жени

Програма за бремени жени

          Зошто е важно да вежбате пилатес пред, за време и по бременоста? Пилатесот е комбинација од истегнување и зголемување…
Read More
Mотивација – нема повеќе изговори
Mотивација

Mотивација – нема повеќе изговори

На почетокот на годината, фитнес и пилатес студија пукаат во рабовите со мотивирани новодојденци. Но, само неколку недели подоцна, истите…
Read More
Пилатесот е новиот ботокс?
Пилатесот е новиот ботокс

Пилатесот е новиот ботокс?

                                       Дали пилатесот е новиот ботокс? Секаде се зборува за тоа како да се бориме со процесот на стареење. Не…
Read More
Докажани придобивки од вежбањето пилатес
Докажани придобивки од вежбањето пилатес

Докажани придобивки од вежбањето пилатес

5 Научно докажани придобивки од вежбањето ​пилатес кои ќе ви го променат животот​   Секојдневносе соочуваме со стресови и хаотични…
Read More
Зошто Powerhouse Pilates?
Зошто Powerhouse Pilates

Зошто Powerhouse Pilates?

  PowerHouse Pilates е прво пилатес студио на нашите простори. Почна со работа во 2002 година. Основач техниката, за која…
Read More
The Art of Drawing Readers In: Your attractive post title goes here
General

The Art of Drawing Readers In: Your attractive post title goes here

Engaging Introductions: Capturing Your Audience’s Interest The initial impression your blog post makes is crucial, and that’s where your introduction…
Read More
Crafting Captivating Headlines: Your awesome post title goes here
General

Crafting Captivating Headlines: Your awesome post title goes here

Engaging Introductions: Capturing Your Audience’s Interest The initial impression your blog post makes is crucial, and that’s where your introduction…
Read More
Scroll to Top