Нашите салони


Дебар Маало


Пријателски амбиент и динамична атмосфера, со директна и непосредна комуникација
внимателно се следи твојот напредок.
Стил кoј обезбедувa комплетен, функционален тренинг кој што е дизајниран да го подмлади и избалансира твоето тело до совршенство.

Термини:
Понеделник, среда, петок: 10, 17, 18, 19, 20h.
Вторник, четврток, сабота: 18, 19
​Сабота: 10h


Кисела Вода


Пријателски амбиент и динамична атмосфера, со директна и непосредна комуникација внимателно се следи твојот напредок. Стил кoј обезбедувa комплетен, функционален тренинг кој што е дизајниран да го подмлади и избалансира твоето тело до совршенство.

Термини:
Понеделник, среда, петок: 18, 19h
Вторник, четврток, сабота: 18, 19h
​Сабота: 11h


Scroll to Top