Персонални тренинзи

Персонални тренинзи


Придобивките од практиката на персоналниот пилатес тренинг е она од кое нема да можете да се откажете ако досега сте го правеле тоа. Тренингот еден на еден е посветеност на инструкторот кон својот клиент, вложување на знаења и практики кои во група е многу потешко да се искористат, брзиот резултат и нестрпливоста на клиентот кон исчекувањето на резултатите е бенефит кој само персоналните тренинзи можат да го овозможат.

Ние ви нудиме персонални тренинзи!!!Тренинг еден на еден и мала група од 3 клиенти се нашиот предлог.Брзи резултати, поголема приватност, посветеност и задоволни клиенти се нашата гаранција!

@powerhousepilates.mk / @irina_irla

 

Scroll to Top