Сонот игра неверојатна улога во мисијата за здрав имунолошки систем

Научна студија покажа дека луѓето кои спијат пет или помалку часа во текот на едно деноноќие имаат 17 отсто поголеми шанси да настинат и цели 51% да добијат некаква инфекција. „Сонот игра неверојатна улога во мисијата за здрав имунолошки систем“ – вели авторот на студијата, […]

Scroll to top