Пилатес вештини

Зошто на тинејџерите им е потребен пилатес: Врската помеѓу умот и телото

Дали сте свесни за врската ум/тело кога бевте тинејџер? Што ти значи тоа? Толку многу од нас лебдат низ нашите

Зошто на тинејџерите им е потребен пилатес: Врската помеѓу умот и телото Read More »

Блог

Сонот игра неверојатна улога во мисијата за здрав имунолошки систем

Научна студија покажа дека луѓето кои спијат пет или помалку часа во текот на едно деноноќие имаат 17 отсто поголеми

Сонот игра неверојатна улога во мисијата за здрав имунолошки систем Read More »

Блог,

Зошто е потребно кожата да биде добро хидрирана

Кога кожата е добро хидрирана, станува поздрава и се враќа еластичноста. Делумно ефектите се должат на хијалуронската киселина чија улога

Зошто е потребно кожата да биде добро хидрирана Read More »

Блог,
Scroll to Top